Djordy in Oranje U15

 In Jeugd, Topsport

Dat jeugdspelers van Storks, zowel bij honkbal als softbal het goed doen, hebben jullie onlangs al meerdere malen kunnen lezen op de Storks site.

Maar de berichtgeving omtrent Storks talent houdt maar niet op. Djordy Franken, die speelt in het aspiranten 1 team van Storks, is als pitcher geselecteerd voor het nationale Koninkrijksteam Team U15. Een zeer knappe prestatie! Zeker als je nagaat dat spelers die voor deze selectie worden gekozen doorgaans alleen vanuit de vier honkbalacademies komen.

Djordy is als kleine jongen met honkbal begonnen bij ADO. Toen viel hij onder meer al op door zijn gedrevenheid. In 2014 heeft Djordy de overstap gemaakt naar Storks en sindsdien heeft hij zich bij de vereniging verder ontwikkeld. Onlangs heeft hij als 14 jarige (met o.a. een twee honkslag) zijn debuut gemaakt bij de junioren 1 van Storks in de eerste klasse.

Het nationale Koninkrijksteam Team speelt het EK van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 juli in het Italiaanse Nettuno. Een uitgebreid verslag van dit team kunnen jullie lezen via de volgende link:

https://www.honkbalsite.com/2019/06/21/duursma-over-selectie-ek-u15-mooie-mix-van-spelers/

Storks wenst Djordy veel succes toe en we blijven de ontwikkelingen tijdens dit toernooi op de voet volgen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search