Code Geel hindert Haagse Honkbaldagen niet

Wat hebben we de afgelopen dagen genoten van een waar honk- en softbalfeestje! Met dank aan de teams en en aan de vele vrijwilligers was het ouderwets gezellig en druk op Storks. Wat ons betreft doen we dat op 2 april, tijdens het jeugdtoernooi (beeball en pupillen HB) nog eens dunnetjes over. De aangekondigde eerste bal voor het jeugdseizoen wordt niet gegooid door de eerder aangekondigde wethouder. Maar in zijn plaats zal niemand minder danhonkbal international en Haags sportman van het jaar, Ber van Driel openen!

Bericht overgenomen uit Haagse Topsport:

De Haagse Honkbaldagen op de velden van Storks zijn ondanks Code Geel toch prima verlopen. Niet het weer was de grootste spelbreker, maar het voortijdig vertrek van Dortmund Wanderers. Daardoor is besloten geen winnaar aan het evenement toe te wijzen. Storks kwam daarvoor wel in aanmerking; het won alle drie haar wedstrijden.

Op zondag konden alle wedstrijden aan het Schapenatjesduin in Kijkduin doorgang vinden behalve één. Regen maakte verder spelen bij de ontmoeting tussen Squirrels en het Duitse Wanderers onmogelijk. Daarop besloot de Dortmundse club het toernooi voortijdig af te breken. Besloten werd het toernooi af te maken met de overige teams waarbij het organiserende Storks tweemaal tegen Squirrels speelde en een keer tegen Orioles.

Competitie
Overgangsklasser Storks toonde zich klaar voor de competitie die in het weekeinde van 9/10 april begint met een dubbele ontmoeting met Double Stars. Zondag werd Orioles met 4-0 verslagen en ook voor het Belgische Squirrels waren de Hagenaars een maatje te groot. Zondag werd er met 3-0 gewonnen en tweede paasdag met 8-3. Zonder nederlaag, maar door het ongelijk aantal wedstrijden dat de teams gespeeld hebben, ook zonder de overall zege sloten de mannen van coach Aldric Dunlop de Haagse Honkbaldagen af. Laat de competitie nu maar beginnen!

 

Bericht in AD Haagse Courant Regiosport

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search