Let op: Parkeren is alleen (gratis) toegestaan op de Machiel Vrijenhoeklaan of (betaald) bij partycentrum Ockenburgh. Parkeren op het Schapenatjesduin is, m.u.v. minder validen, niet toegestaan. Er wordt streng op toegezien en de boetes zijn hoog.

Naamloos-1
 • Leo van der Giessen
  Leo van der Giessen Secretaris

  Leo is vader van een HB junior en van een voormalig SB aspirant. Hij is als ‘vader’ sinds 2008 bij Storks betrokken. Om het spel beter te begrijpen heeft hij de basiscursus ‘scorer’ gevolgd. Daar maken de teams van zoon en dochter regelmatig gebruik van. Leo heeft eerdere bestuurlijke ervaring o.a. als voorzitter en secretaris van een belangen vereniging. Ook is hij nu voorzitter van een ondernemingsraad. Hij werkt als juridisch controller bij de Dienst Gezondheid & Jeugd in Dordrecht.

 • Aat Nijs
  Aat Nijs Bestuurslid Algemene Zaken

  Aat speelt met veel plezier samen met zoon Rob in Heren Softbal 3. Na 45 jaar in de GGZ te hebben gewerkt is hij nu met pensioen. Begonnen als verpleegkundige, later coördinator Recreatie, Sport en Bewegen. Ook was hij hoofd activiteiten begeleiding en later manager dagbesteding. Voor zijn pensionering was hij als coördinator Vriendendienst bezig met het opzetten van een maatjesproject voor GGZ cliënten in Den Haag. Hij was verder voorzitter van de ondernemingsraad bij een van de voorlopers van Parnassia. Veel van zijn ervaring verwacht hij goed te kunnen gebruiken in de functie van bestuurslid Algemene Zaken bij Storks.

 • Ton de Jager
  Ton de Jager Bestuurslid Sportzaken

  Na 25 jaar weer terug om Storks verder te helpen. In 1959 is Ton gestart als Storks jeugdlid, een andere tijd! Slechts één jeugdteam, handschoen lenen bij de penningmeester en spelen op een voetbalveld. In 1965 debuteert Ton in Honkbal 1 en is hij één van de eerste internationals. Van 70 tot 78 speelt hij bij Haarlem Nicols en is o.a. 2 keer winnaar van de Europa Cup. In 1978 zijn carrière voortgezet bij Storks en afgerond met coaching Honkbal 1 in de jaren 87 t/m 90, Coach of the Year award ontvangen in 1990. Recent met pensioen gegaan en daarvoor was hij Academiedirecteur bij De Haagse Hogeschool.

 • Freek Dekker
  Freek Dekker voorzitter

  Freek loopt sinds 2009 rond op Storks. Hij is vader van een SB aspirant en tot een paar jaar geleden van een HB aspirant. Hij probeert af en toe zelf een bal te gooien bij de Slow Sluggers. Hij heeft veel plezier maar geen talent. Freek zit sinds 2014 in het bestuur van Storks en zat eerder in de jeugdcommissie. Hij werkt als organisatie adviseur in het Erasmus MC in Rotterdam

 • Carline van Gaalen
  Carline van Gaalen penningmeester

  Carline van Gaalen is sinds mei 2016 de nieuwe penningmeester van Storks. We zijn heel blij met haar komst. Zij is voor ons geen onbekende. Als moeder van Floris en Sophie staat ze regelmatig bij de wedstrijden van HB Pupillen 1 en van Dames 1. Maar ook rond toernooien en evenementen is zij vaak op Storks. Carline is eerder penningmeester geweest bij een zeilvereniging. Ze werkt al jaren bij Shell én is al lang actief bij een toneelvereniging.

Route_Contact

Onze locatie

Honk- en Softbalclub Den Haag
Schapenatjesduin 9
2554 BW Den Haag

Clubhuis: 070-3234151

Start typing and press Enter to search