Hilarische Who’s Who Honkbal Heren 1

 In Topsport, Uitgelicht

In een hilarische reeks portretteert Gerard Kester één voor één de spelers uit het team van Honkbal Heren 1.

Het Heren 1 team van Storks….. Ja, wie zijn dat eigenlijk, die spelers van dat Heren 1 team van Storks? Hoor ze eens roepen de hele tijd, “We willen dat er veel publiek komt kijken naar onze wedstrijden. Daar gaan we beter van spelen!” Maar wat weet ik nou helemaal van ze???

Voor degene die deze spelers alleen maar herkennen als ze een petje met een ooievaar op hebben en een bordeaux-rood vestje aan, ga ik ze één voor één voorstellen. Zodat wij als publiek, als we komen kijken, ook nog eens weten naar wie we kijken. Zodat, we als we aanmoedigen, niet alleen maar hoeven te roepen: “Goed gedaan speler van Storks met dat bordeaux-rode vestje aan! Nee, niet jij, maar die achter je! Ja, jij! Goed gedaan hoor!” Maar zodat we bijvoorbeeld kunnen roepen: ”Lekker gespeeld Stats!”of “Die telt voor jou Rooie!”. Klinkt beter en het lijkt gelijk of je er verstand van hebt.

Dus: altijd al willen weten wie Bunnypants, Snake, Kjoe en Slick Rick zijn?  Wil je kennis maken met Aldric en Randy Caramba? De eerste 6 portretjes staan online. En regelmatig verschijnen er nieuwe gezichten bij.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search